fbpx

5 steg til etablert bedrift

Vi i «etablert.no» inviterer deg til en prosess med 5 dedikerte, personlige samtaler fram til etablert bedrift. Gjennom denne prosessen får du også tilgang til maler for budsjett, forretningsmodell, forretningsplan samt ubegrenset tilgang til mailkorrespondanse for spørsmål, videre avklaringer, synspunkter etc på det du gjør.

Etter prosessen er gjennomført vil du ha tilgang på videre samtaler for oppfølging gjennom det viktige oppstartsåret. Disse samtalene inngår ikke i «Prosess-pakken» og avtales og faktureres separat.

Dokumentert effekt!
Av de over 1500 som har gjennomgått denne prosessen de siste valgte 85% å starte egen bedrift, og av disse var 80% fortsatt i drift etter 4 år. Det er 3 ganger mer enn gjennomsnittet av etablerte bedrifter.

De 5 samtalene har følgende tematikk:

De 5 trinnene gjennomføres som en fortrolig en-til-en-samtale med en varighet på ca 90 minutter. Med en uke imellom hver samtale, der du jobber selvstendig mellom samtalene, vil hele prosessen ta 4 til 5 uker.

1. Forretningsideen

Vi ser på hva forretningsideen din må inneholde for å være levedyktig, visjon og mål, ressursgrunnlag etc. «Hvor er du og hvor vil du». Rammebetingelser i grove trekk.

2. Forretningsmodellen

Vi designer opp din forretnings-modell i Osterwalders Business Model Canvas , med fokus på din ide, ditt grunnlag, dine mål og dine ressurser, og sjekker hvordan dette henger sammen og skaper drift.

3. Budsjettkalkyle

Budsjettkalkyle, en økonomisk gjennomgang av kostelementer som investering og finansiering samt driftsbudsjetter for de 3 første årene. Vi finner hvilket volum du må bringe bedriften opp på for å kunne hente ut lønn.

4. Forretningsplanen

Forretningsplanen, en sammenstilling av de mulighet og de valg du gjør inn i en skriftlig plan med mål, aktiviteter, tidshorisont, prioriteringer etc.

5. Bedriften

En gjennomgang av det hele sammen med valg av organisasjonsform, formaliteter etc før oppstarten.

Kom i gang i dag

Bestill din første samtale i kalenderen nå.
Det er satt av timer for «selv-booking» hver tirsdag, og det er gratis og uforpliktende å bestille den første timen.

Hele prosessen med disse 5 samtalene har en fast pris på kr. 7.500,- + MVA.
Du blir fakturert for hele beløpet når den første samtalen er gjennomført og du velger å gå videre i prosessen, men om du ikke ønsker å fortsette blir du ikke fakturert noe.

Når du har etablert din bedrift og ser tilbake, vil du forstå at dette var en av de beste investeringene du gjorde da du startet bedriften. Kom i gang med å bestille første samtale i kalenderen nå eller send en mail til post@etablert.no om det ikke passer på en tirsdag.

januar 2022
man tir ons tor fre lør søn
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456