“5 trinn til etablert bedrift”

5 dedikerte personlige samtaler om din forretningside

Gjennom konseptet “etablert.no” inviterer vi deg til en prosess med 5 dedikerte, personlige samtaler med grunnlag i ideen din og fram til etablert bedrift. Gjennom denne prosessen får du også tilgang til maler for budsjett, forretningsmodell, forretningsplan samt ubegrenset tilgang til mailkorrespondanse for spørsmål, videre avklaringer, synspunkter og tilbakemeldinger på det du gjør.

Etter prosessen er gjennomført vil du fortsatt ha tilgang på videre samtaler for oppfølging og støtte gjennom det viktige oppstartsåret. Disse samtalene inngår ikke i «Prosess-pakken» og avtales og faktureres separat.

Dokumentert effekt!

Av de over 1500 som har gjennomgått denne prosessen de siste 10 årene valgte 85% å starte egen bedrift, og av disse var 80% fortsatt i drift etter 4 år. Det er 3 ganger høyere enn gjennomsnittet for nyetablerte bedrifter i Norge.
Min påstand er at “du går fra 70% sjanse til å mislykkes til 70% sjanse for å lykkes” ved å gå igjennom denne prosessen sammen med meg.

De 5 samtalene har følgende tematikk:

De 5 trinnene gjennomføres som en fortrolig en-til-en-samtale med en varighet på ca 90 minutter. Samtalene gjennomføres digitalt over Teams.
Med en uke imellom hver samtale, der du jobber selvstendig mellom samtalene, vil hele prosessen ta 4 til 5 uker, men du bestemmer selv tempoet og framdriften.

Hele prosessen med disse 5 samtalene har en fast pris på kr. 7.500,- + MVA.
Du blir fakturert for hele beløpet etter den første samtalen er gjennomført om du da velger å gå videre i prosessen, men om du ikke ønsker å gå videre blir du ikke fakturert noe. Slik er den første samtalen du booker alltid gratis og helt uforpliktende.

1. Forretningsideen

Vi ser på hva forretningsideen din må inneholde for å være levedyktig, visjon og mål, ressursgrunnlag etc. «Hvor er du og hvor vil du». Rammebetingelser i grove trekk.

2. Forretningsmodellen

Vi designer opp din forretnings-modell i Osterwalders Business Model Canvas , med fokus på din ide, ditt grunnlag, dine mål og dine ressurser, og sjekker hvordan dette henger sammen og skaper drift.

3. Budsjettkalkyle

Budsjettkalkyle, en økonomisk gjennomgang av kostelementer som investering og finansiering samt driftsbudsjetter for de 3 første årene. Vi finner hvilket volum du må bringe bedriften opp på for å kunne hente ut lønn.

4. Forretningsplanen

Forretningsplanen, en sammenstilling av de mulighet og de valg du gjør inn i en skriftlig strukturert og oversiktlig plan med mål, aktiviteter, tidshorisont, prioriteringer etc.

5. Bedriften

En gjennomgang av det hele sammen med valg av organisasjonsform, formaliteter etc før oppstarten.

Bestill din samtale her


Det er satt av timer for «selv-booking» hver tirsdag, og det er gratis og uforpliktende å bestille den første timen. Velg dag og tid i kalenderen til høyre så setter jeg opp samtalen i Teams.

Når du har etablert din bedrift og ser tilbake, vil du forstå at dette var en av de beste beslutningene og lureste investeringene du gjorde da du startet bedriften. Kom i gang med å booke din første samtale i kalenderen nå, eller send en mail til post@etablert.no om det ikke passer for deg på en tirsdag.

juni 2023
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2