fbpx

5 steg til etablert bedrift

Vi i «etablert.no» inviterer deg til en prosess med 5 dedikerte, personlige samtaler fram til etablert bedrift. Gjennom denne prosessen får du også tilgang til maler for budsjett, forretningsmodell, forretningsplan samt ubegrenset tilgang til mailkorrespondanse for spørsmål, videre avklaringer, synspunkter etc på det du gjør.

Etter prosessen er gjennomført vil du ha tilgang på videre samtaler for oppfølging gjennom oppstartsåret. Disse samtalene inngår ikke i «Prosess-pakken» og avtales og faktureres separat.

Dokumentert effekt!
Av 1000 som gjennomgikk denne prosessen valgte 85% å starte egen bedrift. Av disse var 80% fortsatt i drift etter 4 år.

De 5 samtalene har følgende tematikk:

De 5 trinnene gjennomføres som en fortrolig en-til-en-samtale med en varighet på 90 minutter. Med en uke imellom hver samtale, der du jobber selvstendig mellom samtalene, vil prosessen ta 4 til 5 uker.

1. Forretningsideen

Vi ser på hva forretningsideen din må inneholde for å være levedyktig, visjon og mål, ressursgrunnlag etc. «Hvor er du og hvor vil du». Rammebetingelser i grove trekk.

2. Forretningsmodellen

Vi designer opp din forretnings-modell i Osterwalders Business Model Canvas , med fokus på din ide, ditt grunnlag, dine mål og dine ressurser, og sjekker hvordan dette henger sammen og skaper drift.

3. Budsjettkalkyle

Budsjettkalkyle, en økonomisk gjennomgang av kostelementer som investering og finansiering samt driftsbudsjetter for de 3 første årene. Vi finner hvilket volum du må bringe bedriften opp på for å kunne hente ut lønn.

4. Forretningsplanen

Forretningsplanen, en sammenstilling av de mulighet og de valg du gjør inn i en skriftlig plan med mål, aktiviteter, tidshorisont, prioriteringer etc.

5. Bedriften

En gjennomgang av det hele sammen med valg av organisasjonsform, formaliteter etc før oppstarten.

Kom i gang i dag

Prosessen med disse 5 samtalene har en fast pris på kr. 7.500,- + MVA.

Når du har etablert din bedrift og ser tilbake, vil du forstå at dette var en av de beste investeringene du gjorde da du startet bedriften. Kom i gang med å bestille første samtale i kalenderen. Eller send en mail til post@etablert.no

Du blir fakturert for hele beløpet når den første samtalen er gjennomført, men om du etter den samtalen ikke ønsker å fortsette blir du ikke fakturert noe. På den måten er første samtale «gratis» og uforpliktende.

oktober 2021
man tir ons tor fre lør søn
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031