Er du godt nok forberedt for det nye året?

Tenker du oppstart av bedrift på nyåret så bør du ha kommet godt i gang med forberedelsene nå.De vil si at forretningsmodellen bør være komplett, du bør ha satt opp budsjetter for investering og drift, ha samlet alt i en god, strukturert forretningsplan og begynt å tenke på registrering av bedriften. Du bør også ha en grov aktivitetsplan for hva som skjer gjennom hele året og et realistisk mål på hvor du bør være på denne tiden neste år.

Forretningsplanlegging

Tiden går fort, og henger du etter på disse punktene så løper fort første kvartal med å få brikkene på plass.
Trenger du hjelp til dette så bestill første samtaletime i kalenderen nå på . https://www.etablert.no/5-steg-til-etablert-bedrift/ .
Da kan vi snakke om ideen din, hvor langt du er kommet og du kan stille spørsmål som du er usikker på. Det er helt uforpliktende i den forstand at om du ikke vil følge det videre løpet etter den samtalen så betaler du ingenting, men du har fått en profesjonell tilbakemelding på det du har gjort.
Vil du gå videre så rekker vi alle 5 trinnene før årsskiftet, men da må du være kjapp.

Har du allerede startet bedriften og kommet et stykke på vei?
Da kan det være greit å få en profesjonell tilbakemelding på det du har gjort og hva du tenker å gjøre neste år.
Kanskje er det ting du er usikker på, om du har hull i forretningsmodellen eller i forretningsplanen din som du ikke vet hvordan du skal tette? Vi kan sammen ta en gjennomgang i den første timen og eventuelt gå opp «prosessen» som en kvalitetssikring som gir trygghet for at det du tenker er riktig.

Bruk kalenderen på https://www.etablert.no/5-steg-til-etablert-bedrift/ og sikre deg en samtale før årsskiftet.
Hver tirsdag framover er det satt av 3 tidspunkter som du selv kan booke i kalenderen på nettsiden.
Hver samtale har en tidsramme på 1,5 time så vi har nok tid til ikke å stresse.
Ta skrittet i dag og sikre deg en av de få samtalene før jul. Om ikke tirsdagene passer, eller at timen du ønsker er opptatt så send meg en mail så finner vi tid som passer.

Møt neste år godt forberedt, med senkede skuldre og tryggheten på at planen din lar seg gjennomføre.Har vi gått opp prosessen sammen så sitter du igjen med en visuell forretningsmodell bygget opp rundt DIN ide, en budsjettkalkyle som viser investeringer og driftsbudsjett de neste 3 årene for DIN plan, et detaljert budsjett med tydelige målkrav og en forretningsplan som er strukturert og detaljert nok til at DU kan følge den gjennom det viktige oppstartsåret.
Skal vi gjøre dette sammen?